Halle Berry siger, at hun har arbejdet sig op fra type 1 til type 2 – Diabetes

ikke mindre en autoritet end Ny York Times skrev i maj 2006, at Halle Berry har type 1-diabetes og noterer hende som en af flere “stjerner, der har type 1-Gary Hall, den olympiske guldmedalje-vindende svømmer; Adam Morrison, basketballstjernen; Halle Berry.”

Ms. Berry beskrives også som havende type 1 af andre kilder. Sundhed24.com rapporterede for eksempel, at “det var under optagelsen af tv-sitcom kaldet” Living Dolls ” i 1989, at Halle gik ind i en diabetisk koma. Kort efter blev hun diagnosticeret med type 1 diabetes.”

på den anden side sagde den britiske Daily Mail i 2005, at Halle blev diagnosticeret med type 2-diabetes efter at være faldet i en syv-dages koma. Ifølge denne rapport “Halle, nu 39, blev diagnosticeret med type 2-diabetes…” jeg troede, jeg kunne hårde det ud, men jeg kunne ikke have været mere forkert,” hun . “En dag gik jeg simpelthen ud, og jeg vågnede ikke i syv dage, hvilket naturligvis er meget alvorligt.'”

nu bliver billedet endnu mere grumset: Fru Berry mener selv tilsyneladende, at hun har arbejdet sig op fra type 1 til type 2. Ifølge en rapport fra oktober 2007 af Contactmusic.com, “skuespillerinden blev diagnosticeret med type 1-diabetes, efter at hun gik ud, mens hun optog et TV-program…men sygdommen er nu faldet til type 2-diabetes, fordi Berry ikke længere er” insulinafhængig.’

hun siger, ‘jeg har formået at afvænne mig fra insulin, så nu Kan jeg godt lide at placere mig selv i type 2-kategorien.”Det er klart, at nogen er forvirret her.

Bemærk: redaktøren anbefaler denne opfølgningsartikel: http://www.abcnews.go.com/Health/story?id=3822870&side=1/=.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.