cum să anulați o clipă în aplicația Snapchat-este posibil?

doriți să aflați cum să trimiteți un Snap în aplicația Snapchat și este cu adevărat posibil? Consultați ghidul și aflați fiecare și totul.

dacă sunteți utilizator obișnuit de Snapchat app social media și prea mult implicat în snaps partajarea cu rudele și prietenii, apoi țineți apăsată viteza. Ce veți face, dacă ați trimis o clipă greșită unei persoane greșite pe Snapchat. Nu este de mirare, se poate întâmpla cu oricine. În acest caz, veți începe să căutați cum să ștergeți o clipă înainte ca cineva să o vadă sau cum să ștergeți o clipă în aplicația Snapchat?

cum să anulați o imagine snap sau care sunt modalitățile posibile de a anula snap-urile în Snapchat este un șir foarte popular în căutarea Google. Este pentru că oricine poate trimite snaps nepotrivite sau greșite accidental. În acest caz, nu vrei niciodată să te îmbrățișezi în fața acelei persoane. Pentru a evita acest tip de situație, ștergerea snap este singura soluție pentru utilizatori. Dar întrebările sunt, merită să ștergeți imediat snap-ul trimis? Pentru a obține răspunsul la această întrebare, citiți postarea și aflați totul despre aceasta.

puteți să trimiteți o clipă după ce este trimis?

aici este un răspuns direct înainte de această întrebare și că este mare nu! Nu putem trimite o clipă pe Snapchat folosind orice truc sau hack.

majoritatea dintre voi știți deja că este foarte ușor să ștergeți istoricul chat-ului și să trimiteți elementul pe snapchat, dar este doar din partea noastră. Odată ce o clipă frunze de pe telefon, este din mâinile tale. Ca de acum nu există nici o metodă oficială sau ne-oficial pentru a unsend orice clipă după ce l-ați trimis la alt utilizator.

pentru a obține mai mult trafic pe site-ul web, unii deținători de site-uri împărtășesc trucuri de lucru 100% pentru a șterge un snap livrat pe aplicația Snapchat. Dar credeți-mă băieți, este destul de imposibil să trimiteți Snapchats care nu au fost încă văzute. Aplicația Snapchat are acum o setare de timp infinită, ceea ce înseamnă că 10 secunde nu mai este timpul maxim pe care îl poate avea o lovitură directă. Fii atent la ceea ce faci!

este posibil să anulați o clipă în aplicația Snapchat

înainte de a publica acest articol, am încercat tot posibilul să încercăm toate metodele și trucurile posibile pentru a anula snap-urile. Deci, nu trebuie să încercați tehnicile ciudate pentru același lucru.

doar din cauza naturii umane, va merge cu siguranta pe internet pentru a găsi unele soluții posibile. Pentru aceasta, aici enumerăm toate trucurile sau așa-numitele hacks pentru a șterge snaps-urile trimise acestea sunt postate pe alte site-uri web.

Unfriend utilizatorul să Unsend Snaps – nu funcționează

unele site-ul susține că putem cu ușurință unsend un snap de unfrineding utilizatorului, de îndată ce am trimis snap. Am verificat personal același truc cu contul nostru, dar nu merită. Snap este încă în alt cont, dar nu poate răspunde înapoi din cauza neprieteniei.

Dezactivați datele de pe Internet pentru a anula trimiterea Snaps pe aplicația Snapchat – nu funcționează

 dezactivați datele pentru a anula trimiterea snap

dezactivați datele pentru a anula trimiterea snap

mulți utilizatori cred că pot opri și șterge mesajele video, text și Foto trimise în aplicația Snapchat. De fapt, Snapchat app woeks pe sistem bazat pe cloud pentru a partaja snaps. Deci, de îndată ce trimiteți orice clipă prin aplicația dvs., o încarcă rapid pe serverul lor, chiar dacă puneți dispozitivul în modul avion. Aceste mijloace, opriți imediat datele sau puneți dispozitivul în modul avion, nu vă ajută niciodată să vă opriți mesajele. Practic, nu este posibil.

dezactivează contul Unsend Snaps – nu funcționează

a fost posibil să anulați snaps de la Snapchat, dar acum acest bug a fost patch-uri de către dezvoltatori. De fapt, a fost un bug, nu o metodă oficială. A fost folosit ca ultimă soluție pentru a împiedica celălalt utilizator să vizualizeze snap-ul trimis. După ce a venit acest truc online, dezvoltatorii Snapchat s-au oprit și l-au remediat.

blocați utilizatorii pentru a anula trimiterea unui Snap– nu funcționează

blocați utilizatorul pe Snapchat pentru a anula trimiterea unui snap

conform comunității quora, puteți bloca utilizatorul înainte de a vizualiza snap-ul trimis. Această acțiune provoacă un tip de eroare, ceea ce face ca snap show să fie deschis (și nu mai poate fi vizualizat) la capătul lor. De asemenea, constatăm că numărul de oameni jură prin această metodă. Pentru testarea, am blocat, de asemenea, utilizatorul după ce a trimis imaginea snap, dar ei încă posibilitatea de a vizualiza snap. Doar din cauza blocării problemei, nu au putut răspunde înapoi, până când nu le-am deblocat din nou.

Cum Să Ștergeți Mesajele Trimise Pe Snapchat?

ștergerea mesaj trimis și unsend o clipă ambele sunt lucruri diferite. Dar mulți utilizatori sunt încă confuzi pentru a identifica diferențele. Iată o veste bună pentru toți utilizatorii care acum snapchat oferă opțiunea oficială de a șterge mesajele trimise, chiar dacă acestea nu au fost încă deschise. Să vedem cum să ștergeți mesajele trimise în aplicația Snapchat?

  • pentru a șterge un mesaj trimis, deschideți chatul >> atingeți și mențineți apăsat mesajul.
  • în meniul pop-up, selectați opțiunea ‘Delete’.
  • mesajul va fi șters imediat atât din contul dvs., cât și din contul celeilalte persoane.

vă rugăm să rețineți: În prezent, este posibil să ștergeți doar un mesaj de chat în aplicația Snapchat și nu un Snap trimis. Asta înseamnă, nu există nici o modalitate de a unsend o clipă în orice condiție cum.

sunt Jagmohan Singh Negi o persoană entuziastă Tech. Întotdeauna vreau să explorez ceva nou și să experimentez pe smartphone-urile Android, aici pe 99mediasector.com împărtășesc soluții de cele mai recente bug-uri Android și remedierile lor, cele mai recente lansări Android și soluții de tip pentru toate smartphone-urile Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.